Vordering verkopen in Dordrecht

Vordering verkopen in Dordrecht

vordering verkopen wanbetalers openstaande factuur Dordrecht

    • Wanbetalers in Dordrecht

Personen of bedrijven die hun factuur niet betalen noemen we wanbetalers. Als u als opdrachtgever een openstaande factuur niet betaalt krijgt. En u heeft er alles aan gedaan maar u heeft nog steeds geen betaling ontvangen dan heeft u een paar keuzes. U kunt een incassobureau inschakelen in Dordrecht of u kunt uw openstaande vordering verkopen.

 

    • Openstaande factuur

Een incassobureau in Dordrecht kan er alles aandoen om uw openstaande factuur van de wanbetalers toch betaalt te krijgen. Maar hier gaat soms veel tijd en geld in zitten. Mede omdat het contact met wanbetalers moeizaam is. Er kunnen hardnekkige wantbetalers zijn, die niet betalen of ze gaan pas betalen als het dossier bij de deurwaarder of bij de rechter ligt. Als u deze tijd niet heeft of u wilt snel het geld van de openstaande factuur ontvangen dan kunt u ook uw vordering verkopen.

 

    • Hoe werkt het

Als u heeft besloten om niet meer langer te wachten op uw geld en u gaat uw openstaande factuur verkopen dan biedt u uw openstaande factuur aan en een koper van de vordering zal contact met u opnemen. Dan wordt er gesproken over de vordering en wat het risico van de koper is. De koper doet u een bod voor de vordering en u kunt hiermee akkoord gaan houdt er wel rekening mee dat dit bedrag altijd lager is dan de vordering. Dit heeft te maken met het risico die een koper heeft.

    • Beide partijen gaan akkoord hoe verder

Als beide partijen akkoord gaan met de vordering en de prijs dan wordt er een akte van cessie gemaakt. Als deze door beide partijen getekend is dan is de verkoop officieel en zal de koper het afgesproken geld naar de verkoper overmaken. De koper van de vordering zal dan gaan proberen om de vordering toch betaalt te krijgen.

    • Voordelen voor de verkoper

De voordelen voor de verkoper is dat hij zonder een incassoprocedure te starten toch een deel van zijn geld krijgt. En het is tijdbesparend voor de verkoper want hij krijgt na de overeenkomst zijn geld.

 

Direct uw vordering verkopen in Dordrecht

 

Omschrijving vordering

Gegevens van de debiteur

 

Neem direct contact op

6 + 9 =